Våre tjenester

Folk vil ikke ha reklame når de skal ta en kjøpsbeslutning - de vil ha nyttig informasjon som kan hjelpe dem å ta riktig beslutning.

Innholdsstrategi

En gjennomtenkt innholdsstrategi er en forutsetning for å oppnå resultater med innholdsmarkedsføring. Den legger føringer for den kontinuerlige prosessen med å produsere, publisere og promotere innhold.

Innholdsproduksjon

Å skrive en god tekst tar ofte lang tid. Om du ikke har erfaring med å skrive, redigere og korrekturlese tekster vil du spare mye tid på å overlate det til oss. Snakk med oss om produksjon av innhold, slik at du kan frigjøre tid til andre arbeidsoppgaver.

Nyhetsbrev og e-postmarkedsføring

For mange bedrifter er e-postmarkedsføring den markedsføringskanalen som genererer flest leads, flest kunder og salg. Ved hjelp av e-postmarkedsføring kan du blant annet sende ut nyhetsbrev, kampanjer med personlig tilpasset innhold og handlingsutløste e-poster. 

Web-design

Vi designer nettsider basert på WordPress, som er verdens mest populære publiseringssystem med over 60 millioner nettsider. Med smart mellomlagring og et godt web-hotell, kan vi garantere en av markedets beste løsninger med tanke på oppetid og ytelse.

Landingssider

En landingsside er den siden besøkende lander på når de klikker på en link eller en annonse. Utvikling og optimalisering av dedikerte landingssider gir høyere kvalitetsscore i Google AdWords, lavere kostnad-per-klikk og høyere konverteringsrater.

Grafisk design & trykksaker

Foruten design av logo og grafisk profil, kan vi hjelpe deg og din virksomhet med design av ulike trykksaker. Vi leverer det meste av både reklameartikler og trykkmateriell, samt interaktive PDF-filer til publisering på digitale plattformer. 

Pin It on Pinterest