digital

Nettsider og web-design

Få en nettside som gjør bedriften din mer synlig på nett og få økt trafikk, salg og nye kunder! Vi kan tilby en brukervennlig løsning, en effektiv prosess og forholdsvis kort leveringstid.

Scroll Down Arrow - Decoration X Webflow Template

Et moderne publiseringsystem

Vi bruker fortrinnsvis Webflow til å lage nettsider, men vi har også erfaring med andre publiseringssystem (CMS) som Squarespace og WordPress. Webflow er et moderne publiseringssystem som gir mer effektive designprosesser og reduserer utviklingstiden.

Webflow er en visuell utviklingsplattform laget for designere og byråer, som gjør det mulig å skape akkurat hva vi visualiserer. Det er egentlig bare fantasien som setter begrensinger. Samtidig reduseres unødvendige ledd i prosessen, som forenkler kundedialogen og effektiviseres arbeidsflyten.

Søkemotor­optimalisering

Du trenger ingen ekstra plugins for å jobbe medsøkemotoroptimalisering på nettsiden. Tilgang til titler, metabeskrivelser, URLog Open Graph gjør det enkelt å optimalisere hver enkelt side, og dermed forbedrerangeringen i Googles organiske søkeresultat (SERP).

Webflow Editor

Webflow har et eget redigeringsverktøy som gjør det superenkelt for deg å redigere nettsiden din helt på egen hånd, uten å måtte få hjelp av en utvikler. Du kan enkelt redigere nettsiden din direkte og publisere endringene når du er fornøyd.

Brukervennlige nettsider

En moderne, mobilvennlig nettside må laste raskt og gi et så godt førsteinntrykk at den besøkende bruker nok tid på nettsiden din til at de blir kjent med deg. Med fokus på din målgruppe, utformer vi gode brukeropplevelser (UX), slik at nettsiden din blir intuitiv og brukervennlig for sluttbruker.

Trafikk til nettsiden

Har du en plan for hvordan du skal tiltrekke deg trafikk tilnettsiden din? Vi kan hjelpe deg med annonsering (PPC), søkemotoroptimalisering (SEO), sosiale media og ikke minst innholdsproduksjon.

Kvalitetsinnhold som publikum etterspør

En forutsetning for å lykkes er å utvikle kvalitetsinnhold som din målgruppe ser etter. Vi kan hjelpe med utvikling av innholdsstrategi eller innholdsproduksjon, som f.eks. å produsere søkemotorvennlige innhold eller optimalisering av bildefiler, slik at nettsiden din laster så raskt som kundene dine forventer.

Oppfølging og support

Med våre publiseringsløsninger kan du enkelt oppdatere nettsiden din selv, men vi er selvsagt tilgjengelig om du trenger hjelp eller ønsker at vi skal administrere siden din.

Sikkerhet

Vi benytter publiseringssystemet Webflow på de fleste nye prosjekt, som etterfølger sikkerhetsstandarder som ISO 27001 og CIS CriticalSecurity Controls. Webflow benytter Amazon Web Services (AWS), som gjør nettsiden din både sikker og skalerbar. I tillegg har Webflow innebygd sikkerhet som tofaktorautentisering, gratis SSL-sertifikat og sikkerhetskopier.

Kort oppsummert

Vi kan hjelpe deg å lage en flott nettside som du enkelt kan oppdatere selv. En nettside som er mobilvennlig, som laster svært raskt, som er veldig søkemotorvennlig og sikker.  

Relaterte tjenester