INNHOLDSMARKEDSFØRING

Dronebilder og videoer som engasjerer

Promoter destinasjoner, eiendommer, beliggenhet, produkter eller opplevelser med unike dronebilder eller videoer.

Scroll Down Arrow - Decoration X Webflow Template

Vis frem destinasjoner, eiendommer eller opplevelser på en unik måte

Bruk av drone gir engasjerende foto- og videomateriale som fanger oppmerksomheten til folk, enten det er på egne nettsider eller i sosiale media. Promoter destinasjoner, eiendommer, beliggenhet, produkter eller opplevelser med unike dronebilder eller videoer. Vi kan også ta på oss video-eller fotooppdrag i nærområdet, samt inspeksjon av bygg, havbruk eller andre anlegg hvor det kan være vanskelig å komme til.

Det er lovpålagt å registrere seg som droneoperatør, bli sertifisert som dronepilot og ha tegnet ansvarsforsikring for å tilby fotografering og videoproduksjon med drone. Innholdspartner™ har nødvendig sertifisering og erfaring som sørger for høy kvalitet, trygghet og visshet om at oppdraget utføres lovlig.

Dronen vi benytter leverer bilder i RAW-format og videoer i 4K-kvalitet. Det gir bilder og videoer av svært høy kvalitet. Flytid avhenger av værforhold, men med flere batteripakker kan vi fly i opptil halvannen time. Det er i de fleste tilfeller mer enn nok til å få utført oppdraget.