Vår tilnærming er innholdsmarkedsføring, som handler om å tilgjengeliggjøre informasjon som potensielle kunder aktivt søker etter. Slik hjelper virksomheter å oppnå resultater i form av trafikk, konverteringer, leads og nye kunder. Og som det fremgår av navnet, ønsker Innholdspartner™ å være en langsiktig samarbeidspartner for virksomheter som satser på innholdsmarkedsføring.

Folk vil ikke ha reklame når de skal ta en kjøpsbeslutning – de vil ha nyttig informasjon som kan hjelpe dem å ta riktig beslutning.

For å i det hele tatt bli vurdert, må du være synlig for potensielle kunder gjennom hele kjøpsprosessen, fra behovserkjennelse til evaluering post-kjøp. For å oppnå dette, må du utvikle innhold tilpasset hver enkelt fase i kjøpsprosessen. Ved å publisere nyttig informasjon for å hjelpe potensielle kunder, synliggjør du din virksomhets kompetanse – samtidig som du etablerer deg som en autoritet innenfor ditt fagfelt.

Vi forstår at mange virksomheter ikke har tilstrekkelig kapasitet eller kompetanse til å planlegge, produsere og promotere innhold. Om du ikke har erfaring med å skrive, redigere og korrekturlese tekster vil du spare mye tid på å overlate det til en tekstforfatter. I tillegg opplever mange bedriftsledere at det er utfordrende å skulle holde seg oppdatert på trender, teknologi og plattformer. Innholdspartner™ kan bistå deg som oppdragsgiver med innholdsmarkedsføring – slik at du kan frigjøre tid til andre arbeidsoppgaver.

Innholdspartner™ holder til på Sandane som er en liten bygd i Sogn og Fjordane – men vi bistår gjerne bedrifter fra hele Norge. Send gjerne en melding eller kom innom oss i 3. etasje i Sandane senter for en uforpliktende samtale om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.