WordPress er kjent for et svært brukervennlig publiseringssystem, som gjør at du enkelt kan oppdatere nettstedet ditt selv. Og med smart mellomlagring og et godt web-hotell, kan vi garantere en av markedets beste løsninger med tanke på oppetid og ytelse. 

 

BRUKERVENNLIG

WordPress er kjent for et svært brukervennlig publiseringssystem. Om du har brukt Microsoft Word eller tilsvarende programmer, kan du enkelt kan oppdatere nettstedet ditt selv. Du behøver ikke kunne noen programmeringsspråk. Opprett en ny artikkel eller side, legg inn og formater innhold og klikk deretter «Publiser».

Responsive web-design (RWD)

Alle nettsider vi designer har responsive web-design (RWD), som innebærer at nettsiden automatisk tilpasser seg størrelsen på skjermen til besøkende. Det gjør at besøkende får en optimal brukeropplevelse,  uavhengig av om de bruker en smarttelefon, et nettbrett eller desktop.

 

bruksområder

Med Wordpress kan du utvikle omtrent hva som helst, som for eksempel en blogg, et forum, en vanlig nettside, en portefølje for fotografer eller kunstnere, en applikasjon, et magasin eller en nyhetsside. 

Plugins

Funksjonaliteten til WordPress kan utvides med over 45.000 kompatible plugins (applikasjoner). Plugins kan for eksempel benyttes til å strømme videoer, podcasts, sosiale medier eller annet innhold til nettstedet ditt.

 

DATASPEILING OG SIKKERHET

Alle databaser speiles over to separate serverer. Om en server stopper opp, dirigeres all trafikk automatisk over til den andre serveren med identisk innhold. Og daglig sikkerhetskopiering av alle databaser og filer, gjør at du slipper å bekymre deg for datasikkerheten.

 

Hvem bruker wordpress?

WordPress er et av verdens mest populære publiseringssystem (CMS). Noen av de mest kjente brukerne av WordPress er CNN, Wall Street Journal, Usain Bolt, The New York Times, Sony, Beyonce, Disney, Mercedes Benz, Time Magazine og mange, mange flere.

 

AMAZON WEB SERVICES (AWS)

Gjennom en norsk tredjepart kan vi tilby hosting gjennom Amazon AWS. Dette er samme serverpark som betjener Netflix og Dropbox. Det gjør at vi kan tilby en tjeneste i verdensklasse med utrolig oppetid, ytelse og sikkerhet.

Hvem bruker wordpress?

WordPress er et av verdens mest populære publiseringssystem (CMS). Noen av de mest kjente brukerne av WordPress er CNN, Wall Street Journal, Usain Bolt, The New York Times, Sony, Beyonce, Disney, Mercedes Benz, Time Magazine og mange, mange flere.

 

Brukervennlig Publiseringsverktøy

Håndter innhold på enklest mulig måte. Skriv et utkast og lagre det som en kladd, forhåndsvis innhold, bestem tidspunkt for publisering og ha full oversikt over tidligere versjoner av innholdet. Du kan også begrense tilgangen til et innlegg eller en side ved hjelp av passord.   

Søkemotorvennlig

Med WordPress kan du legge til meta tags, titler og beskrivelser til enhver side, bloggartikkel eller bildefil. Det muliggjør mer målrettet jobbing med søkemotoroptimalisering (SEO). I tillegg er kildekoden til WordPress ren og strukturert på en slik måte at det gjør det enklere for søkemotorene å lese og indeksere innhold.

 

NYHETSBREV OG KAMPANJER

Innhent informasjon om de besøkende gjennom ulike skjemaer, applikasjoner eller spørreundersøkelser. Nå besøkende med nyhetsbrev og e-postkampanjer fra MailChimp-integrasjonen.

SOSIALE MEDIA

Publiser eller rediger innholdet kun en gang og del det samtidig på Facebook og Twitter. Deleknapper og Pin It-knapper gjør det enkelt for besøkende å dele innholdet ditt med sitt nettverk.

 

Promoter events

Lag en kalender som lister opp ulike events og la besøkende svare på invitasjoner direkte på nettsiden din. Del events på tvers av sosiale media.

Fra besøkende til kunder

Legg til kontaktinformasjon, åpningstider og Google Kart på nettsiden din for å vise besøkende hvor de kan finne deg. La besøkende via smarttelefoner få tilgang til kontaktinformasjon på farten ved hjelp av informasjonsfane for mobiltelefoner.

 
http://