Personvernerklæring

Sist oppdatert: 23. oktober 2018

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Innholdspartner AS samler inn og behandler personopplysninger. Vi respekterer privatlivet ditt og gjør alt vi kan for å sikre at vi behandler personopplysningene dine i samsvar med gjeldende regelverk (GDPR).

Innholdspartner AS er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger.

Vi samler inn og behandler personopplysninger for å kunne utvikle et brukervennlig nettsted, for statistikk, i markedsføringsøyemed til nåværende og potensielle kunder, samt for å kunne betjene våre kunder best mulig. Personopplysninger er informasjon som kan identifisere deg som person, for eksempel en e-postadresse, et telefonnummer eller lignende.

For å samle inn og behandle personopplysninger, bruker vi informasjonskapsler/cookies som er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin, som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett.

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å registrere besøkenes aktivitet på våre nettsider. Informasjonskapsler er små tekstfiler som inneholder en streng med tegn, og som gir nettleseren din en unik identitet. Denne identiteten kan brukes til å gjenkjenne deg og eksempelvis levere tilpasset innhold. De fleste nettlesere er i utgangspunktet innstilt for å godta informasjonskapsler. Hvordan du går frem for å endre personverninnstillingene i nettleseren din, avhenger av hvilken nettleser du bruker.

Det er frivillig å oppgi andre personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, laste ned innhold eller andre tilfeller hvor du selv oppgir personopplysninger. Eksempler på slike personopplysninger kan være IP-adresse, navn, arbeidsplass, e-postadresse, telefonnummer og andre personopplysninger som du selv oppgir i skjemaer eller via andre innsamlingsmetoder. Disse personopplysningene slettes når de ikke lenger er nødvendig for å oppfylle formålet bak hvorfor de ble samlet inn eller innen rimelig tid.

Som behandlingsansvarlig har Innholdspartner AS inngått generelle databehandleravtaler med bl.a. Google, MailChimp og Active Campaign som behandler personopplysninger på vegne av oss. Disse avtalene regulerer forholdet mellom oss behandlingsansvarlig og disse virksomhetene som databehandlere, og sikrer at personopplysningene blir behandlet i samsvar med regelverket.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Forespørsler om retting eller sletting vil behandles fortløpende, senest innen 30 dager. I tilfeller hvor behandling av personopplysninger er basert på ditt samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Det kan du gjøre her ved å [ga-optout text=»deaktivere Google Analytics»].

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til denne personvernerklæringen eller andre spørsmål om hvordan vi behandler personopplysninger, ber vi deg ta kontakt på e-post support@innholdspartner.no eller sende en skriftlig henvendelse via post til Innholdspartner AS, Krånavegen 5, 6823 Sandane.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Sist oppdatert: 23. oktober 2018

Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven)
Den offisielle personvernforordningen (General Data Protection Regulation – GDPR)

Pin It on Pinterest